Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FDSGDFSGSFDGDF dandan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Marczuk is nu in balbezit. Missał rent richting de bal. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chwałek met een snelle inworp. Maruszewski is nu in balbezit. Misierewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Misierewicz krijgt een gele kaart. Maruszewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Misierewicz geeft een hoge lob. Wcześniak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cieplewicz de bal onder controle te krijgen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klag rent richting de bal. Klag probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk met een sublieme pass. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny schiet op doel. Kowal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Marczuk is nu in balbezit. Met opzet legt Krykwiński zijn tegenspeler op de grond. Krykwiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FDSGDFSGSFDGDF 40%, dandan 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FDSGDFSGSFDGDF - dandan 0:0

67e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska controleert de bal met de borst. Laska probeert naar een medespeler te passen. Missał is nu in balbezit. Missał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FDSGDFSGSFDGDF 42%, dandan 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FDSGDFSGSFDGDF - dandan 0:0