Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grupa azoty Puławy FDSGDFSGSFDGDF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Krykwiński speelt de bal door. Lesień is nu in balbezit. Lesień speelt de bal door. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - FDSGDFSGSFDGDF 0:1

8e minuut.
Topór geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinc met de inworp. Ścisłowski is nu in balbezit. Ścisłowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burchacki kopt de bal weg. Urbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbacz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chojka schiet op doel. Topór probeert de bal aan de voet te houden. Krykwiński rent richting de bal. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chojka is nu in balbezit. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grupa azoty Puławy - FDSGDFSGSFDGDF 1:1

17e minuut.
Burchacki probeert de bal aan de voet te houden. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki is nu in balbezit. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk speelt de bal door. Kotwas heeft problemen om de bal te vangen. Chojka rent richting de bal. Chojka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grupa azoty Puławy 49%, FDSGDFSGSFDGDF 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grupa azoty Puławy - FDSGDFSGSFDGDF 1:1

73e minuut.
Inworp. Ścisłowski met de inworp. Krykwiński rent richting de bal. Fijarczyk onderschept slim de pass. Fijarczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ścisłowski geeft de bal voor. Trzopek rent richting de bal. Maruszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzopek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trzopek kan niet meer verder spelen. Radziwiłł komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Fijarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojka rent richting de bal. Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk haalt uit met een fantastische trap. Kotwas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - FDSGDFSGSFDGDF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grupa azoty Puławy 42%, FDSGDFSGSFDGDF 58%.
grupa azoty Puławy - FDSGDFSGSFDGDF 2:1