Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0055
  • Stadion: dandan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2309
dandan JLR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Koszucki de bal. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek onderschept slim de pass. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Kowal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Czachomirski onderschept slim de pass. Daar is Bożałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dandan - JLR 0:1

43e minuut.
Missał met een sublieme pass. Olek rent richting de bal. Wojnowski begaat een overtreding. Olek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pijar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kowal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dandan 62%, JLR 38%.
dandan - JLR 0:1

53e minuut.
Koszucki met een sublieme pass. Klag is nu in balbezit. Kluzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag verovert de bal door een tackle van achteren. Klag geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kasperkowicz met de inworp. Pijar is nu in balbezit. Pijar speelt de bal door. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Gwiazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pijar rent richting de bal. Marczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Marczuk passt de bal zonder na te denken. Olek rent richting de bal. Olek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kowal trapt de bal weg van het doel. Pijar kopt de bal weg. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dandan 49%, JLR 51%.
dandan - JLR 0:1