Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0056
  • Stadion: PKS Baby Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2875
PKS Baby Błędne Topory
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal in één keer door. Filipek rent richting de bal. Filipek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Latoń de bal. Filipek rent richting de bal. Latoń is nu in balbezit. Filipek onderschept slim de pass. Filipek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Baby - Błędne Topory 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Baby 45%, Błędne Topory 55%.
PKS Baby - Błędne Topory 0:1

56e minuut.
Inworp. Zagumny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PKS Baby - Błędne Topory 1:1

57e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik geeft een hoge lob. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania draait met de bal, schiet en ... Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Niedbała rent richting de bal. Niedbała met een sublieme pass. Klungelig pakt Powałka de bal. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kania probeert naar een medespeler te passen. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski met een sublieme pass. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kotowski met een snelle inworp. Żuchnik heeft problemen om de bal te vangen. Żuchnik geeft een lange en hoge pass. Filipek is nu in balbezit. Filipek haalt uit met een fantastische trap. Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Baby 48%, Błędne Topory 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS Baby - Błędne Topory 1:1