Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK GROTA K.S. Górnik Piaski
popo Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 47.1
excellent Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Arnal met een sublieme pass. Klungelig pakt Urban de bal. Czogalik probeert naar een medespeler te passen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Johnson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bielunskis met de inworp. Hofmann geeft een lange en hoge pass. Urban geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - K.S. Górnik Piaski 1:0

16e minuut.
Raican geeft de bal voor. Daar is Arnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnal passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Urban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwański. Urban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czogalik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban schiet op doel. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zabotto is nu in balbezit. Bielunskis verovert de bal door een tackle van achteren. Bielunskis probeert naar een medespeler te passen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carrillo springt en kopt de bal. Feger probeert wanhopig de bal te grijpen. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Urban is nu in balbezit. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - K.S. Górnik Piaski 2:0

32e minuut.
Boiarciuc onderschept slim de pass. Boiarciuc geeft een hoge lob. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Czogalik de bal. Iwański geeft de bal voor. Klungelig pakt Căpraru de bal. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðušić haalt uit met een fantastische trap. Weler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Căpraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielunskis is nu in balbezit. Bielunskis passt de bal zonder na te denken. Czogalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czogalik geeft de bal voor. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 44%, K.S. Górnik Piaski 56%.
PFK GROTA - K.S. Górnik Piaski 2:0

47e minuut.
Zabotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotto geeft een lange en hoge pass. Ðušić kopt de bal weg. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - K.S. Górnik Piaski 2:1

65e minuut.
Boiarciuc geeft de bal voor. Zagumny is nu in balbezit. Urban onderschept slim de pass. Urban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - K.S. Górnik Piaski 3:1

67e minuut.
Zabotto probeert naar een medespeler te passen. Lindner rent richting de bal. Lindner passt de bal met de wreef. Ðušić rent richting de bal. Ðušić haalt uit met een fantastische trap. Weler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnal met een sublieme pass. Urban is nu in balbezit. Urban haalt uit met een fantastische trap. Feger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Arnal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hofmann is nu in balbezit. Hofmann passt de bal in één keer door. Daar is Arnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnal geeft een lange en hoge pass. Feger bokst de bal weg. Carrillo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 60%, K.S. Górnik Piaski 40%.
PFK GROTA - K.S. Górnik Piaski 3:1