Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Wynik Darlowo PKS Baby
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Werner passt de bal zonder na te denken. Nazaruk heeft problemen om de bal te vangen. Nazaruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bukalski met een harde bal richting middenveld. Powałka kopt de bal weg. Szympruch rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Niedbała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Branecki komt het veld opgelopen. Branecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mokrzycki rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Kuraś schiet op doel. Kubot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Branecki is nu in balbezit. Branecki geeft een lange en hoge pass. Majdański rent richting de bal. Kuraś rent richting de bal. Kuraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Wynik Darlowo 47%, PKS Baby 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobry Wynik Darlowo - PKS Baby 0:0

74e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski passt de bal in één keer door. Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Powałka passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki is nu in balbezit. Kuraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraś haalt uit met een fantastische trap. Kubot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kubot met een harde bal richting middenveld. Krawczyński probeert naar een medespeler te passen. Werner is nu in balbezit. Nazaruk rent richting de bal. Nazaruk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Wynik Darlowo 49%, PKS Baby 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobry Wynik Darlowo - PKS Baby 0:0