Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Górnik Piaski MightyFC
moja nowe Tactiek 123
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Jardin verovert de bal door een tackle van achteren. Jardin speelt de bal door. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ... Feger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - MightyFC 0:1

22e minuut.
Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoliţă geeft een hoge lob. Jardin met een sublieme pass. Luque rent richting de bal. Luque schiet op doel. Feger bokst de bal weg.

25e minuut.
Nicoliţă kopt de bal weg. Jardin rent richting de bal. Jardin passt de bal in één keer door. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Bailly is nu in balbezit. Ðušić onderschept slim de pass. Ðušić haalt uit met een fantastische trap. González Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Górnik Piaski - MightyFC 1:1

35e minuut.
Bailly rent richting de bal. Điđimiđi onderschept slim de pass. Điđimiđi probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... González Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Iwański geeft de bal voor. González Fernández met een sublieme pass. Mitkov kopt de bal weg. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lindner passt de bal zonder na te denken. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bailly. Bailly krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 52%, MightyFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Górnik Piaski - MightyFC 1:1

69e minuut.
Iwański is nu in balbezit. Haleský onderschept slim de pass. Haleský geeft een lange en hoge pass. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin probeert naar een medespeler te passen. Ðušić probeert de bal met de borst te controleren. Nicoliţă is nu in balbezit. Ðušić onderschept slim de pass. González Fernández bokst de bal weg.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Klarin de bal onder controle te krijgen. Huscher rent richting de bal. Klarin onderschept slim de pass. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel. Feger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 57%, MightyFC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Górnik Piaski - MightyFC 1:1