Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wyjadaczefc K.S. Górnik Piaski
moja Tactiek moja nowe
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
24.7 gemiddelde waardering 42.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


8e minuut.
Liccardo rent richting de bal. Zabotto verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotto geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Iwański met een snelle inworp. Bodrogi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smaczny. Smaczny krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Iwański geeft een hoge lob. Smaczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zgrzęda kopt de bal weg. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðušić schiet op doel. Parti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gimalski heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:1

25e minuut.
Zabotto speelt de bal door. Kalkowski rent richting de bal. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:2

26e minuut.
Zabotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindner geeft de bal voor. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:3

28e minuut.
Điđimiđi controleert de bal met de borst. Załoga rent richting de bal. Điđimiđi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Điđimiđi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Điđimiđi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Załoga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Załoga kan niet meer verder spelen.

31e minuut.
Ðušić probeert naar een medespeler te passen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft de bal voor. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Zabotto onderschept slim de pass. Zabotto geeft een lange en hoge pass. Bodrogi is nu in balbezit. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:4

34e minuut.
Bodrogi speelt de bal door. Ðušić is nu in balbezit. Ðušić passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:5

36e minuut.
Liccardo is nu in balbezit. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:6

38e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny is nu in balbezit. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda geeft de bal voor. Ðušić maakt een snoekduik en kopt de bal. Parti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zabotto geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda kopt de bal weg. Ðušić heeft problemen om de bal te vangen. Ðušić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ðušić rent richting de bal. Ðušić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:7

45e minuut.
Huscher probeert naar een medespeler te passen. Iwański probeert de bal aan de voet te houden. Zabotto met een sublieme pass. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 74%, K.S. Górnik Piaski 26%.
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:8

47e minuut.
Zabotto geeft een lange en hoge pass. Lindner kopt de bal weg. Zabotto geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:9

56e minuut.
Zabotto rent richting de bal. Zabotto geeft een hoge lob. Bodrogi rent richting de bal. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson geeft de bal voor. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:10

61e minuut.
Kurzeja passt de bal in één keer door. Inworp. Bodrogi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:11

65e minuut.
Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda met een sublieme pass. Ðušić is nu in balbezit. Ðušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Smaczny kopt de bal weg. Zabotto probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:12

69e minuut.
Iwański geeft de bal voor. Ðušić heeft problemen om de bal te vangen. Gimalski is nu in balbezit. Ðušić onderschept slim de pass. Ðušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:13

72e minuut.
Doeltrap. Parti trapt de bal weg. Bodrogi kopt de bal weg. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda geeft een lange en hoge pass. Parti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðušić is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Liccardo de bal. Zabotto verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotto geeft een lange en hoge pass. Ðušić is nu in balbezit. Ðušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal met de wreef. Zabotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotto geeft een hoge lob. Zgrzęda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zabotto is nu in balbezit. Zabotto passt de bal met de wreef. Iwański rent richting de bal. Iwański geeft de bal voor. Ðušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Iwański de bal. Iwański probeert naar een medespeler te passen. Ðušić rent richting de bal. Ðušić draait met de bal, schiet en ... Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:14

88e minuut.
Ðušić onderschept slim de pass. Ðušić speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 77%, K.S. Górnik Piaski 23%.
wyjadaczefc - K.S. Górnik Piaski 0:15