Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK GROTA Błędne Topory
popo Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Cabała de bal. Czogalik speelt de bal door. Bielunskis met een sublieme pass. Urban is nu in balbezit. Urban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Wolański trapt de bal weg. Arnal probeert de bal met de borst te controleren. Arnal probeert naar een medespeler te passen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bielunskis speelt de bal door. Czogalik is nu in balbezit. Czogalik passt de bal in één keer door. Urban is nu in balbezit. Urban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 1:0

12e minuut.
Boiarciuc rent richting de bal. Boiarciuc geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 2:0

17e minuut.
Środoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielunskis rent richting de bal. Bielunskis passt de bal zonder na te denken. Urban rent richting de bal. Urban haalt uit met een fantastische trap. Wolański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pavon met de inworp. Arnal probeert naar een medespeler te passen. Hofmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofmann geeft een lange en hoge pass. Urban krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pavon rent richting de bal. Dymion is nu in balbezit. Pavon begaat een overtreding. Pavon krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pavon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnal rent richting de bal. Arnal passt de bal in één keer door. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 3:0

30e minuut.
Cabała rent richting de bal. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo passt de bal met de wreef. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 4:0

32e minuut.
Żuchnik probeert naar een medespeler te passen. Arnal rent richting de bal. Arnal passt de bal zonder na te denken. Urban is nu in balbezit. Urban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel. Wolański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 5:0

37e minuut.
Hofmann passt de bal in één keer door. Arnal rent richting de bal. Arnal passt de bal zonder na te denken. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Wolański bokst de bal weg.

38e minuut.
Wolański met een sublieme pass. Czogalik kopt de bal weg. Cabała kan de bal niet met de borst controleren. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 6:0

42e minuut.
Bielunskis passt de bal met de wreef. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnal met een sublieme pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 20%, Błędne Topory 80%.
PFK GROTA - Błędne Topory 7:0

47e minuut.
Arnal is nu in balbezit. Arnal speelt de bal door. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kania passt de bal in één keer door. Bielunskis met een sublieme pass. Czogalik probeert naar een medespeler te passen. Urban is nu in balbezit. Urban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Bielunskis speelt de bal door. Urban rent richting de bal. Urban speelt de bal door. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bielunskis neemt de hoekschop. Czogalik is nu in balbezit. Czogalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wolański trapt de bal weg van het doel. Arnal kopt de bal weg. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 8:0

64e minuut.
Urban is nu in balbezit. Arnal rent richting de bal. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. Wolański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 9:0

70e minuut.
Raican probeert naar een medespeler te passen. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Wolański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnal geeft een hoge lob. Medoń controleert de bal met de borst. Urban rent richting de bal. Urban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 10:0

73e minuut.
Kania speelt de bal door. Daar is Chomentowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchnik rent richting de bal. Urban verovert de bal door een tackle van achteren. Urban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 11:0

75e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Bielunskis is nu in balbezit. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielunskis geeft een hoge lob. Urban maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hofmann speelt de bal door. Daar is Arnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnal met een sublieme pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 12:0

77e minuut.
Wolański met een harde bal richting middenveld. Arnal kopt de bal weg. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Urban rent richting de bal. Urban geeft een hoge lob. Wolański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 13:0

80e minuut.
Wolański trapt de bal weg. Bielunskis kopt de bal weg. Zydorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bielunskis rent richting de bal. Bielunskis met een sublieme pass. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban schiet op doel. Wolański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 14:0

88e minuut.
Bielunskis probeert naar een medespeler te passen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Urban is nu in balbezit. Urban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Błędne Topory 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 20%, Błędne Topory 80%.
PFK GROTA - Błędne Topory 15:0