Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MightyFC PKS Baby
123 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.9
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Jardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jardin passt de bal met de wreef. Luque is nu in balbezit. Luque draait met de bal, schiet en ... Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Jardin speelt de bal door. Luque rent richting de bal. Luque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klarin onderschept slim de pass. Klungelig pakt Klarin de bal. Klarin passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Powałka probeert naar een medespeler te passen. Jardin heeft problemen om de bal te vangen. Jardin speelt de bal door. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - PKS Baby 1:0

16e minuut.
Niedbała passt de bal zonder na te denken. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała rent richting de bal. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jardin speelt de bal door. Luque rent richting de bal. Jardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin geeft een lange en hoge pass. Mitkov springt en kopt de bal. Bukalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - PKS Baby 2:0

19e minuut.
Klarin met de inworp. Półtorak kan de bal niet met de borst controleren. Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Luque geeft de bal voor. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Pawelec probeert de bal aan de voet te houden. Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - PKS Baby 3:0

24e minuut.
Haleský speelt de bal door. Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbała is nu in balbezit. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pawelec speelt de bal door. Pawlica geeft een lange en hoge pass. Jardin kopt de bal weg. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Półtorak is nu in balbezit. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin geeft een lange en hoge pass. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klarin rent richting de bal. Klarin passt de bal in één keer door. Jardin probeert naar een medespeler te passen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MightyFC 19%, PKS Baby 81%.
MightyFC - PKS Baby 3:0

47e minuut.
Bailly is nu in balbezit. Bailly geeft de bal voor. Jardin probeert naar een medespeler te passen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - PKS Baby 4:0

49e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Komosa de bal. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MightyFC - PKS Baby 5:0

58e minuut.
Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zibrecki speelt de bal door. Jardin rent richting de bal. Jardin speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Nicoliţă passt de bal zonder na te denken. Jardin rent richting de bal. Jardin passt de bal zonder na te denken. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bukalski met een harde bal richting middenveld. Bailly kopt de bal weg. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bailly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagumny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MightyFC 23%, PKS Baby 77%.
MightyFC - PKS Baby 5:0