Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAR BarceIona DebicaFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Buzała heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko is nu in balbezit. Buzała maakt een afschuwelijke overtreding. Buzała krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Wujaszczyk geeft een lange en hoge pass. Bzdyra heeft problemen om de bal te vangen. Bzdyra met een sublieme pass. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Iwanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bzyk onderschept slim de pass. Rybski is nu in balbezit. Bzyk onderschept slim de pass. Bzyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rybski met een sublieme pass. Jopek rent richting de bal. Jopek probeert naar een medespeler te passen. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAR BarceIona - DebicaFC 1:0

11e minuut.
Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra passt de bal met de wreef. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzykowski onderschept slim de pass. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rybski verovert de bal door een tackle van achteren. Rybski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sędłak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stygienko rent richting de bal. Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski is nu in balbezit. Buzała rent richting de bal. Buzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kulas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR BarceIona 42%, DebicaFC 58%.
BAR BarceIona - DebicaFC 1:0

61e minuut.
Fordamski is nu in balbezit. Stygienko rent richting de bal. Mleczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Fordamski onderschept slim de pass. Fordamski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szkudelski rent richting de bal. Bzdyra onderschept slim de pass. Bzdyra met een sublieme pass. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Mleczarz is nu in balbezit. Mleczarz geeft een lange en hoge pass. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR BarceIona 47%, DebicaFC 53%.
BAR BarceIona - DebicaFC 1:0