Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błędne Topory MightyFC
Normal Tactiek 123
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Zibrecki met een sublieme pass. Zydorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin onderschept slim de pass. Jardin geeft de bal voor. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luque rent richting de bal. Luque draait met de bal, schiet en ... Wolański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bailly speelt de bal door. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mitkov de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin geeft een lange en hoge pass. Jardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin geeft een lange en hoge pass. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jardin rent richting de bal. Jardin passt de bal zonder na te denken. Luque speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin geeft een hoge lob. Daar is Pacułt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel. Wolański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Żuchnik is nu in balbezit. Klarin onderschept slim de pass. Klarin geeft een lange en hoge pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błędne Topory - MightyFC 0:1

45e minuut.
Kotowski is nu in balbezit. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin geeft een hoge lob. Luque maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitkov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błędne Topory 80%, MightyFC 20%.
Błędne Topory - MightyFC 0:1

47e minuut.
Klarin geeft de bal voor. Zydorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jardin met een sublieme pass. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque schiet op doel. Wolański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Edrek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailly passt de bal zonder na te denken. Jardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Luque is nu in balbezit. Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque onderschept slim de pass. Luque draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin geeft de bal voor. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel. Wolański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błędne Topory - MightyFC 0:2

60e minuut.
Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Klarin is nu in balbezit. Kotowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kotowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly geeft een lange en hoge pass. Klarin kopt de bal weg. Mitkov rent richting de bal. Mitkov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Medoń onderschept slim de pass. Medoń geeft de bal voor. Haleský kopt de bal weg. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klarin onderschept slim de pass. Klarin probeert naar een medespeler te passen. Medoń geeft een lange en hoge pass. Mitkov rent richting de bal. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nicoliţă geeft de bal voor. Jardin met een sublieme pass. Luque rent richting de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pacułt de bal onder controle te krijgen. Paal! Wolański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik geeft een hoge lob. Jardin met een sublieme pass. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Kotowski de bal. Mitkov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Medoń ... Strafschop! Medoń krijgt een gele kaart. Mitkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błędne Topory 86%, MightyFC 14%.
Błędne Topory - MightyFC 0:2