Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heyki F.C. PULP FICTION
352progresz Tactiek obrona
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Inworp. Escobar met een snelle inworp. Escudero rent richting de bal. Escudero geeft de bal voor. Yurukov krijgt zijn hoofd ertegen. Džananović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - PULP FICTION 1:0

11e minuut.
Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov passt de bal in één keer door. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani geeft een lange en hoge pass. Tupí maakt een snoekduik en kopt de bal. Džananović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hernandes passt de bal in één keer door. Tandoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - PULP FICTION 1:1

18e minuut.
Dulović geeft een lange en hoge pass. Asís rent richting de bal. Tupí verovert de bal door een tackle van achteren. Tupí schiet op doel. Džananović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu onderschept slim de pass. Puşcaşu passt de bal met de wreef. Czyrak heeft problemen om de bal te vangen. Czyrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero passt de bal met de wreef. Tupí is nu in balbezit. Tupí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš passt de bal zonder na te denken. Tupí is nu in balbezit. Asís bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escudero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tupí kopt de bal weg. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Asís passt de bal zonder na te denken. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunză krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dillen met een sublieme pass. Tupí rent richting de bal. Escudero speelt de bal door. Yurukov rent richting de bal. Yurukov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filippakis verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - PULP FICTION 2:1

39e minuut.
Dulović passt de bal zonder na te denken. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš passt de bal met de wreef. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Puşcaşu passt de bal zonder na te denken. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak passt de bal zonder na te denken. Hernandes geeft de bal voor. Bacha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zinsou probeert naar een medespeler te passen. Tupí rent richting de bal. Tupí passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yurukov de bal. Yurukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - PULP FICTION 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 37%, PULP FICTION 63%.
Heyki F.C. - PULP FICTION 3:1

46e minuut.
Frunză rent richting de bal. Frunză geeft een hoge lob. Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timnev geeft de bal voor. Nikisz springt en kopt de bal. Zinsou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Dillen kopt de bal weg. Klungelig pakt Yurukov de bal. Frunză geeft een lange en hoge pass. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bolgofiani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandes. Bolgofiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tupí krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isdal komt het veld opgelopen. Loré komt het veld opgelopen. Oltay komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Yurukov heeft problemen om de bal te vangen. Filippakis verovert de bal door een tackle van achteren. Filippakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Nikisz de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Timnev probeert naar een medespeler te passen. Isdal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nyczko de bal. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Loré onderschept slim de pass. Loré speelt de bal door. Dillen probeert naar een medespeler te passen. Mesároš rent richting de bal. Mesároš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - PULP FICTION 4:1

76e minuut.
Dulović speelt de bal door. Filippakis geeft een hoge lob. Czyrak kopt de bal weg. Nikisz rent richting de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Zinsou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Hernandes met een sublieme pass. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz probeert naar een medespeler te passen. Czyrak rent richting de bal. Czyrak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Loré de bal onder controle te krijgen. Mesároš is nu in balbezit. Asís legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mesároš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tupí legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bacha controleert de bal met de borst. Bacha passt de bal in één keer door. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko geeft de bal voor. Czyrak springt en kopt de bal. Zinsou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 62%, PULP FICTION 38%.
Heyki F.C. - PULP FICTION 4:1