Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: Vert Isel
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2806
Wyjątkowe Wuje Robotniczy Klub Sportowy Bron
424 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 33.3
adequate Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Huysegems met een snelle inworp. Mezaroş geeft de bal voor. Młyczyński kan de bal niet met de borst controleren. Młyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
af Söderberg rent richting de bal. Gardeazábal Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez passt de bal zonder na te denken. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barreto met een harde bal richting middenveld. Ufuker kopt de bal weg. Klungelig pakt Sacco de bal. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
af Söderberg speelt de bal door. Młyczyński is nu in balbezit. Młyczyński met een sublieme pass. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez haalt uit met een fantastische trap. Barreto bokst de bal weg. Klungelig pakt Łoboda de bal. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Inworp. Jędrysik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Ufuker is nu in balbezit. Ufuker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tomasik geeft een hoge lob. Inworp. Jędrysik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frančák kopt de bal weg. Daar is af Söderberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. af Söderberg probeert naar een medespeler te passen. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Butacu is nu in balbezit. Młyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Młyczyński passt de bal zonder na te denken. Gardeazábal Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez draait met de bal, schiet en ... Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezaroş met een snelle inworp. Szary rent richting de bal. Młyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Młyczyński geeft de bal voor. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Demirpençe heeft problemen om de bal te vangen. af Söderberg is nu in balbezit. Szary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szary krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 60%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wyjątkowe Wuje - Robotniczy Klub Sportowy Bron 0:0

51e minuut.
Mezaroş probeert de bal met de borst te controleren. Mezaroş speelt de bal door. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński schiet op doel. Barreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - Robotniczy Klub Sportowy Bron 0:1

63e minuut.
Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huysegems is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łysiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mezaroş passt de bal zonder na te denken. Młyczyński speelt de bal door. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez schiet op doel. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Łoboda geeft een hoge lob. Szary is nu in balbezit. Szary probeert naar een medespeler te passen. Sulejmani rent richting de bal. Sulejmani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Panicucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe geeft een lange en hoge pass. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Butacu geeft de bal voor. Blanco met een sublieme pass. Tomasik is nu in balbezit. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyjątkowe Wuje - Robotniczy Klub Sportowy Bron 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 47%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wyjątkowe Wuje - Robotniczy Klub Sportowy Bron 1:1