Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Wschowa Polish DF
Attack Tactiek 451
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Polechoński passt de bal in één keer door. Gapiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maślany bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Michałek de bal. Służewski rent richting de bal. Służewski met een sublieme pass. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Wschowa - Polish DF 0:1

22e minuut.
Draba speelt de bal door. Wędreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędreński met een sublieme pass. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bloch probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński speelt de bal door. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Wschowa - Polish DF 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Michałek de bal. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski met een sublieme pass. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński schiet op doel. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Wschowa 40%, Polish DF 60%.
Korona Wschowa - Polish DF 0:2

48e minuut.
Służewski probeert naar een medespeler te passen. Pruchnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruchnicki geeft een hoge lob. Wędreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędreński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Michałek rent richting de bal. Polechoński verovert de bal door een tackle van achteren. Polechoński passt de bal in één keer door. Gapiński rent richting de bal. Gapiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Wschowa - Polish DF 0:3

57e minuut.
Draba geeft een hoge lob. Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła passt de bal zonder na te denken. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Piszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Cegła is nu in balbezit. Cegła geeft een lange en hoge pass. Wędreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędreński passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gędłek rent richting de bal. Gędłek geeft de bal voor. Lama kopt de bal weg. Cegła is nu in balbezit. Cegła geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Wschowa 38%, Polish DF 62%.
Korona Wschowa - Polish DF 0:3