Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fu**ing Dreamers Parsiuk
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Falczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rosłoń de bal onder controle te krijgen. Omozik speelt de bal door. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Reyer onderschept slim de pass. Reyer speelt de bal door. Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Didyk speelt de bal door. Kraiński rent richting de bal. Kraiński passt de bal met de wreef. Didyk rent richting de bal. Didyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kowalec probeert de bal aan de voet te houden. Omozik is nu in balbezit. Omozik passt de bal zonder na te denken. Didyk rent richting de bal. Didyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fu**ing Dreamers 64%, Parsiuk 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fu**ing Dreamers - Parsiuk 0:0

54e minuut.
Kowalec probeert de bal aan de voet te houden. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Didyk is nu in balbezit. Didyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klinik probeert naar een medespeler te passen. Omozik is nu in balbezit. Omozik passt de bal met de wreef. Didyk is nu in balbezit. Didyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek kopt de bal weg. Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer rent richting de bal. Reyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rosłoń kan de bal niet met de borst controleren. Rosłoń speelt de bal door. Garus is nu in balbezit. Garus geeft een lange en hoge pass. Reyer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kraiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek geeft de bal voor. Reyer rent richting de bal. Reyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Fidler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kowalec de bal. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski geeft een lange en hoge pass. Gawroński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fu**ing Dreamers 52%, Parsiuk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fu**ing Dreamers - Parsiuk 0:0