Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Owieczka Polonia Radomicko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mazurczak geeft een hoge lob. Inworp. Wielki met een snelle inworp. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski onderschept slim de pass. Buzała rent richting de bal. Buzała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arceusz geeft de bal voor. Inworp. Choina met een snelle inworp. Trzaskowski is nu in balbezit. Trzaskowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kolman speelt de bal door. Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski onderschept slim de pass. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trzaskowski rent richting de bal. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskowski is nu in balbezit. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Owieczka - Polonia Radomicko 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Owieczka 43%, Polonia Radomicko 57%.
FC Owieczka - Polonia Radomicko 1:0

88e minuut.
Gołąbek passt de bal in één keer door. Inworp. Ślęzak met de inworp. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Owieczka 44%, Polonia Radomicko 56%.
FC Owieczka - Polonia Radomicko 1:0