Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: Parsiuk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2840
Parsiuk Polish DF
532 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 24
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Rosłoń onderschept slim de pass. Garus rent richting de bal. Garus passt de bal zonder na te denken. Reyer is nu in balbezit. Reyer draait met de bal, schiet en ... Chołoniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rosłoń met een sublieme pass. Gapiński is nu in balbezit. Szczerbaniewicz is nu in balbezit. Gapiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gapiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gawroński trapt de bal weg. Reyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyer probeert naar een medespeler te passen. Syroka is nu in balbezit. Syroka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligęza onderschept slim de pass. Ligęza passt de bal met de wreef. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kowalec trapt de bal weg. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń met een sublieme pass. Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroka schiet op doel. Chołoniewski bokst de bal weg.

38e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń rent richting de bal. Służewski onderschept slim de pass. Służewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parsiuk - Polish DF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parsiuk 42%, Polish DF 58%.
Parsiuk - Polish DF 0:1

58e minuut.
Garus rent richting de bal. Garus geeft de bal voor. Polechoński geeft de bal voor. Gapiński rent richting de bal. Gapiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Rosłoń de bal. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal zonder na te denken. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński schiet op doel. Gawroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Garus kopt de bal weg. Klungelig pakt Służewski de bal. Służewski passt de bal in één keer door. Gapiński is nu in balbezit. Gapiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski passt de bal in één keer door. Gapiński heeft problemen om de bal te vangen. Gapiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczerbaniewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parsiuk 43%, Polish DF 57%.
Parsiuk - Polish DF 0:1