Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fu**ing Dreamers Korona Wschowa
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Draba geeft de bal voor. Cegła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piankowski de bal onder controle te krijgen. Pruchnicki is nu in balbezit. Pruchnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fidler passt de bal zonder na te denken. Didyk rent richting de bal. Didyk schiet op doel. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Falczyk passt de bal zonder na te denken. Piankowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Brandt ... Strafschop! Piankowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Piankowski kan niet meer verder spelen. Pyrkosz komt het veld opgelopen. Cegła neemt de penalty, wat een uithaal! Malczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Wędreński onderschept slim de pass. Wędreński passt de bal zonder na te denken. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Wójcik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanowski met de inworp. Omozik heeft problemen om de bal te vangen. Omozik speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fu**ing Dreamers 59%, Korona Wschowa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fu**ing Dreamers - Korona Wschowa 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruchnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otrocki heeft problemen om de bal te vangen. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Samek rent richting de bal. Michałek begaat een overtreding. Samek raakt geblesseerd tijdens het duel. Samek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Didyk is nu in balbezit. Didyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Falczyk is nu in balbezit. Cegła onderschept slim de pass. Cegła speelt de bal door. Wędreński rent richting de bal. Wędreński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wilczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruchnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrkosz controleert de bal met de borst. Pyrkosz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek passt de bal met de wreef. Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omozik rent richting de bal. Omozik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fu**ing Dreamers 56%, Korona Wschowa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fu**ing Dreamers - Korona Wschowa 0:0