Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heyki F.C. Robotniczy Klub Sportowy Bron
352progresz Tactiek 442
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 33.6
outstanding Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen poor


5e minuut.
Mesároš is nu in balbezit. af Söderberg begaat een overtreding. Mesároš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dillen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tupí rent richting de bal. Tupí haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 1:0

7e minuut.
Bolgofiani met een snelle inworp. Dillen geeft een lange en hoge pass. af Söderberg probeert de bal aan de voet te houden. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Escudero met de inworp. Tupí rent richting de bal. Tupí geeft een hoge lob. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Bolgofiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolgofiani geeft de bal voor. Daar is Sacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurukov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mesároš speelt de bal door. Tomasik is nu in balbezit. Tupí verovert de bal door een tackle van achteren. Tupí schiet op doel. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 2:0

15e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurukov draait met de bal, schiet en ... Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Huysegems speelt de bal door. Dillen is nu in balbezit. Dillen passt de bal zonder na te denken. Tupí is nu in balbezit. Tupí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Łysiak passt de bal zonder na te denken. Bolgofiani heeft problemen om de bal te vangen. af Söderberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov onderschept slim de pass. Yurukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 3:0

26e minuut.
Tupí geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Huysegems de bal onder controle te krijgen. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 4:0

27e minuut.
Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov passt de bal in één keer door. Tupí rent richting de bal. Tupí schiet op doel. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 5:0

38e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani passt de bal in één keer door. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupí is nu in balbezit. Tupí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft de bal voor. Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesároš rent richting de bal. Mesároš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft de bal voor. Daar is Huysegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesároš rent richting de bal. Mesároš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 6:0

44e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft een lange en hoge pass. Yurukov rent richting de bal. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 21%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 79%.
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 7:0

49e minuut.
Mesároš schiet op doel. Sacco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 8:0

50e minuut.
Escudero geeft een lange en hoge pass. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani passt de bal in één keer door. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel. Kołakowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 9:0

53e minuut.
Tupí verovert de bal door een tackle van achteren. Bolgofiani is nu in balbezit. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 10:0

57e minuut.
Inworp. Bolgofiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš geeft een lange en hoge pass. Łysiak probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 11:0

59e minuut.
Huysegems rent richting de bal. Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov geeft een lange en hoge pass. Tupí rent richting de bal. Tupí haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sacco met een harde bal richting middenveld. Bolgofiani kopt de bal weg. Daar is Yurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesároš rent richting de bal. Mesároš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 12:0

64e minuut.
Bolgofiani speelt de bal door. Bacha is nu in balbezit. Bacha geeft de bal voor. Tupí is nu in balbezit. Tupí schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Panicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Panicucci geeft een lange en hoge pass. Bolgofiani kopt de bal weg. Yurukov controleert de bal met de borst. Yurukov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bacha rent richting de bal. Młyczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacha raakt geblesseerd tijdens het duel. Bacha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomasik rent richting de bal. Tupí onderschept slim de pass. Tupí schiet op doel. Kołakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tupí geeft een lange en hoge pass. Daar is Huysegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel. Kołakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 13:0

83e minuut.
Tupí is nu in balbezit. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero geeft een hoge lob. Yurukov krijgt zijn hoofd ertegen. Kołakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 14:0

90e minuut.
Escudero passt de bal zonder na te denken. Tupí is nu in balbezit. Tupí passt de bal in één keer door. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 30%, Robotniczy Klub Sportowy Bron 70%.
Heyki F.C. - Robotniczy Klub Sportowy Bron 15:0