Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: DOM ZAPRASZAM
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13836
PULP FICTION Wyjątkowe Wuje
obrona Tactiek 424
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 31.9
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Puşcaşu geeft de bal voor. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Timnev kopt de bal weg. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoboda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 1:0

6e minuut.
Timnev met een sublieme pass. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak passt de bal zonder na te denken. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Nikisz de bal. Nikisz passt de bal in één keer door. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft de bal voor. Czyrak maakt een snoekduik en kopt de bal. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Czyrak rent richting de bal. Czyrak geeft een lange en hoge pass. de la Motte heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 3:0

14e minuut.
Nikisz passt de bal in één keer door. Czyrak rent richting de bal. Demirpençe rent richting de bal. Czyrak onderschept slim de pass. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nikisz is nu in balbezit. Nikisz passt de bal in één keer door. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak schiet op doel. Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Timnev kopt de bal weg. Czyrak rent richting de bal. Czyrak passt de bal in één keer door. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hernandes met een sublieme pass. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz passt de bal in één keer door. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 4:0

25e minuut.
Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu met een sublieme pass. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Nyczko onderschept slim de pass. Nyczko met een sublieme pass. Nikisz rent richting de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 5:0

35e minuut.
Barreto speelt de bal door. Curty kopt de bal weg. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg.

38e minuut.
Hernandes kopt de bal weg. Szary rent richting de bal. Nikisz begaat een overtreding. Nikisz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 21%, Wyjątkowe Wuje 79%.
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 5:0

46e minuut.
Loré komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Frančák geeft een hoge lob. Inworp. Curty met de inworp. Timnev heeft problemen om de bal te vangen. Timnev geeft een hoge lob. Barreto bokst de bal weg. de la Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz onderschept slim de pass. Nikisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 6:0

49e minuut.
Szary rent richting de bal. Hernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandes passt de bal met de wreef. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Frančák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak passt de bal zonder na te denken. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Oltay komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hernandes kopt de bal weg. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz passt de bal met de wreef. Czyrak rent richting de bal. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 7:0

77e minuut.
Puşcaşu passt de bal zonder na te denken. Timnev met een sublieme pass. Klungelig pakt Łoboda de bal. Czyrak rent richting de bal. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikisz rent richting de bal. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 8:0

79e minuut.
Barreto speelt de bal door. Puşcaşu kopt de bal weg. Nikisz rent richting de bal. Nikisz geeft een lange en hoge pass. Czyrak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Puşcaşu is nu in balbezit. Nikisz geeft een lange en hoge pass. Frančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak onderschept slim de pass. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Czyrak passt de bal in één keer door. Nikisz heeft problemen om de bal te vangen. Demirpençe rent richting de bal. Czyrak verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Loré kopt de bal weg. Puşcaşu met een sublieme pass. Daar is Czyrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak draait met de bal, schiet en ... Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 25%, Wyjątkowe Wuje 75%.
PULP FICTION - Wyjątkowe Wuje 9:0