Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bimbrownicy 19Widzew10
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


27e minuut.
Cieniasek met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kondrot de bal. Czysty met een sublieme pass. Piekorz rent richting de bal. Piekorz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Filisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński met een sublieme pass. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Kolendowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bimbrownicy 52%, 19Widzew10 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Bimbrownicy - 19Widzew10 0:0

67e minuut.
Siekalski passt de bal zonder na te denken. Obara is nu in balbezit. Obara passt de bal zonder na te denken. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. Kolendowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Szwykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czysty rent richting de bal. Czysty schiet op doel. Włoszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - 19Widzew10 0:1

90e minuut.
Czysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Czysty geeft een lange en hoge pass. Szeląg met een sublieme pass. Piekorz heeft problemen om de bal te vangen. Piekorz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bimbrownicy 51%, 19Widzew10 49%.
KS Bimbrownicy - 19Widzew10 0:1