Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotniczy Klub Sportowy Bron Polonia Radomicko
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 21.5
adequate Schieten weak
adequate Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rák speelt de bal door. af Söderberg probeert naar een medespeler te passen. Panicucci probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 1:0

6e minuut.
Gardeazábal Gómez speelt de bal door. Napieralski is nu in balbezit. af Söderberg onderschept slim de pass. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ślęzak geeft een hoge lob. af Söderberg kopt de bal weg. Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez draait met de bal, schiet en ... Witucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 2:0

13e minuut.
Witucki speelt de bal door. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci met een sublieme pass. Klungelig pakt Korbas de bal. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kornek is nu in balbezit. Młyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Młyczyński met een sublieme pass. Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 3:0

43e minuut.
Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Dedyński onderschept slim de pass. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... Witucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 4:0

44e minuut.
af Söderberg speelt de bal door. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotniczy Klub Sportowy Bron 35%, Polonia Radomicko 65%.
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 4:0

51e minuut.
Mezaroş passt de bal met de wreef. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 5:0

59e minuut.
Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kornek rent richting de bal. af Söderberg verovert de bal door een tackle van achteren. af Söderberg probeert naar een medespeler te passen. Gardeazábal Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 6:0

63e minuut.
Gardeazábal Gómez kopt de bal weg. Arceusz kan de bal niet met de borst controleren. Młyczyński is nu in balbezit. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap. Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 7:0

64e minuut.
Buzała passt de bal zonder na te denken. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez onderschept slim de pass. Młyczyński is nu in balbezit. Młyczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Doeltrap. Witucki trapt de bal weg van het doel. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 8:0

75e minuut.
Dedyński is nu in balbezit. Dedyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezaroş met de inworp. Huysegems geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
af Söderberg is nu in balbezit. Buzała onderschept slim de pass. Buzała met een sublieme pass. Gardeazábal Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeazábal Gómez schiet op doel. Witucki bokst de bal weg.

78e minuut.
Kornek is nu in balbezit. af Söderberg verovert de bal door een tackle van achteren. af Söderberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Młyczyński de bal. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Panicucci is nu in balbezit. Panicucci geeft een lange en hoge pass. Daar is Dedyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 9:0

83e minuut.
Zera geeft de bal voor. Wielki probeert de bal met de borst te controleren. Rák geeft een hoge lob. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... Witucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Panicucci speelt de bal door. af Söderberg rent richting de bal. af Söderberg probeert naar een medespeler te passen. Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotniczy Klub Sportowy Bron 23%, Polonia Radomicko 77%.
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Polonia Radomicko 9:0