Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: Vert Isel
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2730
Wyjątkowe Wuje KS Bimbrownicy
424 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Szary speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco speelt de bal door. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani haalt uit met een fantastische trap. Włoszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Demirpençe kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Kaczorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kurczyński kopt de bal weg. Małek is nu in balbezit. Butacu verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu geeft de bal voor. Włoszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szary rent richting de bal. Szary geeft de bal voor. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani haalt uit met een fantastische trap. Włoszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Filisiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ufuker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco geeft een hoge lob. Daar is Łobaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Demirpençe passt de bal in één keer door. Daar is Łobaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Włoszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - KS Bimbrownicy 1:0

39e minuut.
Sulejmani kopt de bal weg. Klungelig pakt Cieniasek de bal. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szary kopt de bal weg. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siekalski met een sublieme pass. Ufuker rent richting de bal. Filisiński rent richting de bal. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 28%, KS Bimbrownicy 72%.
Wyjątkowe Wuje - KS Bimbrownicy 1:0

51e minuut.
Włoszczak trapt de bal weg van het doel. Szary kopt de bal weg. Łobaza heeft problemen om de bal te vangen. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani draait met de bal, schiet en ... Włoszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - KS Bimbrownicy 2:0

56e minuut.
Szary is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - KS Bimbrownicy 3:0

65e minuut.
Cieniasek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ufuker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaczorowski is nu in balbezit. Kaczorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Łoboda rent richting de bal. Łoboda geeft een hoge lob. Ufuker kopt de bal weg. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 30%, KS Bimbrownicy 70%.
Wyjątkowe Wuje - KS Bimbrownicy 3:0