Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotniczy Klub Sportowy Bron Wrócikowo
442 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gardeazábal Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gardeazábal Gómez passt de bal in één keer door. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński is nu in balbezit. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
af Söderberg kopt de bal weg. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński is nu in balbezit. Młyczyński schiet op doel. Pacak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kołakowski trapt de bal weg. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci passt de bal in één keer door. Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pacak geeft een lange en hoge pass. Tomasik kopt de bal weg. af Söderberg met een sublieme pass. Młyczyński is nu in balbezit. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Młyczyński de bal. Młyczyński speelt de bal door. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez haalt uit met een fantastische trap. Pacak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ambrozik heeft problemen om de bal te vangen. af Söderberg verovert de bal door een tackle van achteren. af Söderberg speelt de bal door. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gardeazábal Gómez is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Wrócikowo 1:0

39e minuut.
af Söderberg probeert naar een medespeler te passen. Pączko is nu in balbezit. Gardeazábal Gómez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gardeazábal Gómez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Rák probeert naar een medespeler te passen. af Söderberg bereikt de bal nog maar net als eerste. af Söderberg passt de bal met de wreef. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... Pacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotniczy Klub Sportowy Bron 29%, Wrócikowo 71%.
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Wrócikowo 1:0

47e minuut.
Pachut kopt de bal weg. af Söderberg heeft problemen om de bal te vangen. af Söderberg speelt de bal door. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński schiet op doel. Pacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
af Söderberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel speelt de bal door. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Błoch geeft een lange en hoge pass. Pachut kopt de bal weg. Łysiak met een sublieme pass. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński schiet op doel. Pacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pacak probeert wanhopig de bal te grijpen. Młyczyński rent richting de bal. Knobel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Młyczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Młyczyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap. Pacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Godlewski de bal onder controle te krijgen. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş passt de bal zonder na te denken. Młyczyński rent richting de bal. Młyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sacco geeft de bal voor. Inworp. Godlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korolewski rent richting de bal. Korolewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mezaroş speelt de bal door. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński haalt uit met een fantastische trap. Pacak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Błoch speelt de bal door. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński draait met de bal, schiet en ... Pacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rák met een sublieme pass. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Milanowski neemt zijn aanloop. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotniczy Klub Sportowy Bron 35%, Wrócikowo 65%.
Robotniczy Klub Sportowy Bron - Wrócikowo 1:0