Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Radomicko PULP FICTION
Normal Tactiek obrona
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten very good
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Czyrak geeft een hoge lob. Witucki speelt de bal door. Lanza kopt de bal weg. Daar is Czyrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Lanza de bal. Puşcaşu speelt de bal door. Lanza probeert naar een medespeler te passen. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hernandes speelt de bal door. Klungelig pakt Nikisz de bal. Nikisz passt de bal met de wreef. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hernandes probeert naar een medespeler te passen. Czyrak is nu in balbezit. Arceusz is nu in balbezit. Czyrak onderschept slim de pass. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lanza passt de bal met de wreef. Kornek rent richting de bal. Kornek probeert naar een medespeler te passen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czyrak rent richting de bal. Czyrak draait met de bal, schiet en ... Arceusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lanza zal de hoekschop nemen. Nikisz heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:1

11e minuut.
Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft een hoge lob. Daar is Korbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Puşcaşu rent richting de bal. Puşcaşu passt de bal in één keer door. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. Dedyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lanza is nu in balbezit. Lanza geeft de bal voor. Daar is Korbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Witucki trapt de bal weg. Hernandes kopt de bal weg. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Czyrak de bal. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:2

20e minuut.
Lanza passt de bal met de wreef. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dedyński de bal onder controle te krijgen. Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:3

23e minuut.
Asís geeft een lange en hoge pass. Nikisz rent richting de bal. Nikisz passt de bal zonder na te denken. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Buzała de bal. Puşcaşu rent richting de bal. Puşcaşu passt de bal met de wreef. Daar is Nikisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Witucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Puşcaşu probeert naar een medespeler te passen. Hernandes rent richting de bal. Hernandes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nikisz de bal. Nikisz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Korbas geeft de bal voor. Daar is Nikisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Korbas zijn tegenspeler op de grond. Korbas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Daar is Kornek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witucki met een harde bal richting middenveld. Frunză kopt de bal weg. Czyrak rent richting de bal. Czyrak schiet op doel. Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes passt de bal met de wreef. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Dedyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lanza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czyrak kopt de bal weg. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dedyński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunză geeft een lange en hoge pass. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandes met de inworp. Korbas is nu in balbezit. Nikisz onderschept slim de pass. Nikisz geeft de bal voor. Witucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Czyrak haalt uit met een fantastische trap. Witucki met een sublieme pass. Nyczko kopt de bal weg. Hernandes rent richting de bal. Hernandes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nyczko met een snelle inworp. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft een hoge lob. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Radomicko 92%, PULP FICTION 8%.
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:4

47e minuut.
Czyrak passt de bal zonder na te denken. Lanza is nu in balbezit. Lanza passt de bal in één keer door. Frunză is nu in balbezit. Frunză passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hernandes met een sublieme pass. Nikisz heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz met een sublieme pass. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:5

50e minuut.
Kranich met een sublieme pass. Buzała heeft problemen om de bal te vangen. Czyrak rent richting de bal. Klungelig pakt Czyrak de bal. Czyrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:6

51e minuut.
Czyrak onderschept slim de pass. Daar is Nikisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikisz passt de bal in één keer door. Czyrak rent richting de bal. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:7

53e minuut.
Lanza geeft een lange en hoge pass. Hernandes controleert de bal met de borst. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:8

57e minuut.
Nikisz passt de bal in één keer door. Puşcaşu rent richting de bal. Puşcaşu passt de bal zonder na te denken. Daar is Czyrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:9

62e minuut.
Inworp. Curty komt het veld opgelopen. Oltay komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Puşcaşu passt de bal zonder na te denken. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak draait met de bal, schiet en ... Witucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kornek geeft de bal voor. Curty kopt de bal weg. Lanza geeft een hoge lob. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:10

68e minuut.
Wielki met een snelle inworp. Buzała rent richting de bal. Lanza begaat een overtreding. Lanza krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kornek rent richting de bal. Czyrak onderschept slim de pass. Czyrak probeert naar een medespeler te passen. Nikisz heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:11

79e minuut.
Klungelig pakt Korbas de bal. Nikisz rent richting de bal. Nikisz passt de bal zonder na te denken. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Puşcaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu met een sublieme pass. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Witucki trapt de bal weg. Hernandes kopt de bal weg. Nikisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czyrak de bal. Czyrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Czyrak probeert de bal met de borst te controleren. Czyrak met een sublieme pass. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:12

90e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes met een sublieme pass. Nikisz rent richting de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Radomicko 78%, PULP FICTION 22%.
Polonia Radomicko - PULP FICTION 0:13