Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bimbrownicy Heyki F.C.
433 Tactiek 352progresz
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten formidable
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Bolgofiani met een snelle inworp. Šelbický geeft de bal voor. Tupí rent richting de bal. Tupí haalt uit met een fantastische trap. Włoszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:1

4e minuut.
Escudero passt de bal met de wreef. Tupí rent richting de bal. Tupí geeft een hoge lob. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Šelbický is nu in balbezit. Šelbický passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cieniasek de bal. Yurukov rent richting de bal. Yurukov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:2

7e minuut.
Siekalski is nu in balbezit. Tupí verovert de bal door een tackle van achteren. Tupí speelt de bal door. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:3

9e minuut.
Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero geeft een hoge lob. Yurukov heeft problemen om de bal te vangen. Yurukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:4

12e minuut.
Klungelig pakt Dulović de bal. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yurukov de bal. Yurukov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cieniasek de bal onder controle te krijgen. Włoszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:5

14e minuut.
Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov passt de bal met de wreef. Tupí is nu in balbezit. Tupí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Yurukov passt de bal zonder na te denken. Obara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolgofiani met de inworp. Yurukov geeft een hoge lob. Włoszczak bokst de bal weg. Tupí rent richting de bal. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:6

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolgofiani zal de hoekschop nemen. Tupí is nu in balbezit. Tupí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:7

19e minuut.
Tupí onderschept slim de pass. Tupí met een sublieme pass. Yurukov rent richting de bal. Yurukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:8

19e minuut.
Tupí onderschept slim de pass. Tupí passt de bal met de wreef. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš draait met de bal, schiet en ... Włoszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:9

21e minuut.
Małek rent richting de bal. Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov passt de bal zonder na te denken. Tupí is nu in balbezit. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Escudero onderschept slim de pass. Siekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero onderschept slim de pass. Escudero geeft de bal voor. Yurukov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tupí geeft de bal voor. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov onderschept slim de pass. Yurukov schiet op doel. Włoszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:10

31e minuut.
Mesároš rent richting de bal. Mesároš passt de bal in één keer door. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Yurukov rent richting de bal. Yurukov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Łobaza is nu in balbezit. Yurukov onderschept slim de pass. Yurukov probeert naar een medespeler te passen. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mesároš is nu in balbezit. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov passt de bal in één keer door. Tupí is nu in balbezit. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tupí rent richting de bal. Tupí schiet op doel. Yurukov controleert de bal met de borst. Yurukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:11

38e minuut.
Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Tupí onderschept slim de pass. Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Mesároš rent richting de bal. Mesároš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bimbrownicy 81%, Heyki F.C. 19%.
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:12

47e minuut.
Dulović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yurukov de bal. Yurukov draait met de bal, schiet en ... Włoszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:13

49e minuut.
Obara met een sublieme pass. Mesároš met een sublieme pass. Klungelig pakt Tupí de bal. Tupí schiet op doel. Włoszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:14

51e minuut.
Dulović rent richting de bal. Mesároš rent richting de bal. Mesároš probeert naar een medespeler te passen. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov haalt uit met een fantastische trap. Włoszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Dulović probeert naar een medespeler te passen. Yurukov heeft problemen om de bal te vangen. Cieniasek is nu in balbezit. Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:15

58e minuut.
Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani passt de bal in één keer door. Mesároš rent richting de bal. Mesároš geeft een lange en hoge pass. Daar is Łobaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Yurukov de bal. Yurukov schiet op doel. Włoszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:16

60e minuut.
Malitka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Escudero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:17

61e minuut.
Bolgofiani speelt de bal door. Mesároš rent richting de bal. Mesároš passt de bal met de wreef. Yurukov is nu in balbezit. Yurukov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero met een sublieme pass. Tupí is nu in balbezit. Tupí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:18

74e minuut.
Dulović kopt de bal weg. Łobaza is nu in balbezit. Yurukov begaat een overtreding. Łobaza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek geeft een lange en hoge pass. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:19

76e minuut.
Jankowiak rent richting de bal. Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov speelt de bal door. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí draait met de bal, schiet en ... Włoszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yurukov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Włoszczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondrot de bal. Šelbický speelt de bal door. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Włoszczak trapt de bal weg. Mesároš kopt de bal weg. Daar is Łobaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí haalt uit met een fantastische trap. Włoszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tupí rent richting de bal. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:20

81e minuut.
Tupí is nu in balbezit. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero geeft een hoge lob. Yurukov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:21

83e minuut.
Tupí heeft problemen om de bal te vangen. Tupí met een sublieme pass. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schiet op doel. Włoszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:22

84e minuut.
Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesároš. Mesároš krijgt een gele kaart. Jankowiak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jankowiak kan niet meer verder spelen. Andruszczak komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cieniasek geeft een hoge lob. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Filisiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Filisiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bolgofiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolgofiani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tupí springt en kopt de bal. Włoszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:23

87e minuut.
Tandoğan passt de bal met de wreef. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal in één keer door. Mesároš rent richting de bal. Mesároš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani speelt de bal door. Tupí is nu in balbezit. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:24

89e minuut.
Andruszczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondrot de bal. Tupí verovert de bal door een tackle van achteren. Tupí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bimbrownicy 79%, Heyki F.C. 21%.
KS Bimbrownicy - Heyki F.C. 0:24