Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0057
  • Stadion: Vert Isel
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2838
Wyjątkowe Wuje FC BlackTeam
424 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 25.3
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Butacu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pietrek met de inworp. Maszudziński is nu in balbezit. Maszudziński draait met de bal, schiet en ... Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Maszudziński probeert de bal aan de voet te houden. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Butacu geeft een lange en hoge pass. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik draait met de bal, schiet en ... Morozowski probeert de bal aan de voet te houden. Walasek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Szary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een hoge lob. Walasek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - FC BlackTeam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 43%, FC BlackTeam 57%.
Wyjątkowe Wuje - FC BlackTeam 1:0

48e minuut.
Kramarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chochołek komt het veld opgelopen. Szary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Michałowski is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco passt de bal zonder na te denken. Sulejmani rent richting de bal. Sulejmani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - FC BlackTeam 2:0

50e minuut.
Boniek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chochołek de bal. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani draait met de bal, schiet en ... Walasek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - FC BlackTeam 3:0

73e minuut.
Demirpençe passt de bal met de wreef. Szary is nu in balbezit. Szary met een sublieme pass. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Demirpençe onderschept slim de pass. Demirpençe passt de bal zonder na te denken. Sulejmani rent richting de bal. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Morozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulejmani is nu in balbezit. Sulejmani schiet op doel. Walasek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyjątkowe Wuje - FC BlackTeam 4:0

78e minuut.
Demirpençe geeft een lange en hoge pass. Sulejmani speelt de bal door. Daar is Michałowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Walasek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyjątkowe Wuje 31%, FC BlackTeam 69%.
Wyjątkowe Wuje - FC BlackTeam 4:0