Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Wrocław FC W_tyn
Cannons Tactiek Defend
37% Balbezit 63%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 50.3
goed Schieten formidabel
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Erdemsoy probeert naar een medespeler te passen. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti geeft een hoge lob. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Bănuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Piperis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Schmelzer speelt de bal door. Daar is Piperis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Bănuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 0:1

8e minuut.
Schmelzer probeert de bal met de borst te controleren. Alvarado rent richting de bal. Schmelzer begaat een overtreding. Schmelzer krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badaoui. Căruţaşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Biancardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Bănuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 0:2

13e minuut.
Nyabaro probeert naar een medespeler te passen. Libera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badaoui. Libera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Bănuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 0:3

25e minuut.
Siedlecki met de inworp. Badaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Libera maakt een afschuwelijke overtreding. Libera krijgt een gele kaart. Badaoui raakt geblesseerd tijdens het duel. Piper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Kandziora heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:3

32e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft een hoge lob. Piper rent richting de bal. Əbülfətov onderschept slim de pass. Əbülfətov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schmelzer controleert de bal met de borst. Frnka rent richting de bal. Əbülfətov onderschept slim de pass. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Bănuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:4

37e minuut.
Chatzioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado passt de bal in één keer door. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Căruţaşu geeft een hoge lob. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Siedlecki de bal onder controle te krijgen. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 54%, FC W_tyn 46%.
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:4

46e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu geeft een hoge lob. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Piper speelt de bal door. Kołomyjski rent richting de bal. Biancardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołomyjski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schmelzer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kurnasevich geeft een hoge lob. Inworp. Piper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siedlecki is nu in balbezit. Siedlecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siedlecki heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:5

61e minuut.
Anders geeft een hoge lob. Márialigeti probeert de bal met de borst te controleren. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:6

67e minuut.
Chatzioannidis probeert naar een medespeler te passen. Badaoui rent richting de bal. Badaoui met een sublieme pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Kopaczewski komt het veld opgelopen. Brumbaugh komt het veld opgelopen. Peneş komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Libera passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Piper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piper is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal met de wreef. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Bănuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:7

76e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Căruţaşu geeft de bal voor. Əbülfətov controleert de bal met de borst. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kołomyjski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal rolt over de achterlijn. Rab trapt de bal weg van het doel. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:8

82e minuut.
Peneş is nu in balbezit. Əbülfətov is nu in balbezit. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov onderschept slim de pass. Əbülfətov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alvarado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi onderschept slim de pass. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel. Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Frnka met de inworp. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski geeft de bal voor. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 44%, FC W_tyn 56%.
Arsenał Wrocław - FC W_tyn 1:8