Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Drętwe Dentki FC W_tyn
442 Tactiek Defend
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurnasevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurnasevich geeft een hoge lob. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bugaj rent richting de bal. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əbülfətov springt en kopt de bal. Cizmă bokst de bal weg.

14e minuut.
Zdojski trapt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Əbülfətov heeft problemen om de bal te vangen. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:1

16e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro passt de bal in één keer door. Gugusiewicz is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Nyabaro kopt de bal weg. Brysiak rent richting de bal. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Cizmă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Bugaj is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov schiet op doel. Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Cizmă bokst de bal weg. Paal!

35e minuut.
Doeltrap. Cizmă trapt de bal weg van het doel. Biancardi kopt de bal weg. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Cizmă bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bugaj de bal. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mazurczak probeert de bal met de borst te controleren. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro passt de bal in één keer door. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:2

43e minuut.
Pazoła met een sublieme pass. Biancardi rent richting de bal. Biancardi passt de bal in één keer door. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Cizmă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drętwe Dentki 76%, FC W_tyn 24%.
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:2

47e minuut.
Brysiak geeft de bal voor. Doeltrap. Rab trapt de bal weg van het doel. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Libera is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Pazoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pazoła krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bugaj kan de bal niet met de borst controleren. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi speelt de bal door. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Libera bereikt de bal nog maar net als eerste. Libera passt de bal zonder na te denken. Nyabaro rent richting de bal. Alvarado geeft een hoge lob. Əbülfətov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cizmă bokst de bal weg.

57e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. Bugaj rent richting de bal. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Biancardi kan de bal niet met de borst controleren. Biancardi geeft de bal voor. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:3

60e minuut.
Əbülfətov passt de bal met de wreef. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi met een sublieme pass. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Biancardi passt de bal met de wreef. Zdojski heeft problemen om de bal te vangen. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Cizmă met een harde bal richting middenveld. Biancardi kopt de bal weg. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Cizmă trapt de bal weg van het doel. Biancardi geeft een hoge lob. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Căruţaşu geeft een lange en hoge pass. Əbülfətov is nu in balbezit. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Əbülfətov is nu in balbezit. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:4

68e minuut.
Biancardi rent richting de bal. Biancardi geeft een hoge lob. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:5

75e minuut.
Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Zdojski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alvarado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvarado wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Biancardi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Căruţaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căruţaşu passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drętwe Dentki 70%, FC W_tyn 30%.
KS Drętwe Dentki - FC W_tyn 0:5