Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Robcal United Arsenał Wrocław
541 Tactiek Cannons
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 28.9
weak Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Konieczko rent richting de bal. Inworp. Kopaczewski met een snelle inworp. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Kopczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski begaat een overtreding. Kopaczewski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Celiński speelt de bal door. Amoroso onderschept slim de pass. Kaczanowski rent richting de bal. Kaczanowski draait met de bal, schiet en ... Prosdocimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:0

39e minuut.
Valeriano passt de bal in één keer door. Brumbaugh heeft problemen om de bal te vangen. Sobieski rent richting de bal. Brumbaugh onderschept slim de pass. Brumbaugh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Celiński rent richting de bal. Michoń is nu in balbezit. Michoń geeft de bal voor. Brumbaugh rent richting de bal. Brumbaugh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:1

42e minuut.
Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Małaniak rent richting de bal. Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brumbaugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumbaugh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Robcal United 61%, Arsenał Wrocław 39%.
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:2

48e minuut.
Kopczyński rent richting de bal. Kopaczewski onderschept slim de pass. Kopaczewski met een sublieme pass. Brumbaugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumbaugh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajera kopt de bal weg. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bajera geeft de bal voor. Amoroso rent richting de bal. Skórzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skórzewski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peneş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Brumbaugh is nu in balbezit. Brumbaugh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kopaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Valeriano rent richting de bal. Sobieski is nu in balbezit. Valeriano onderschept slim de pass. Valeriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:3

65e minuut.
Inworp. Ślęczka met de inworp. Kaczanowski probeert naar een medespeler te passen. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Prosdocimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Siedlecki komt het veld opgelopen. Frazzon komt het veld opgelopen. Erdemsoy komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Erdemsoy rent richting de bal. Małaniak rent richting de bal. Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemsoy schiet op doel. Kulpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:4

82e minuut.
Kopczyński kopt de bal weg. Suchodolski is nu in balbezit. Valeriano begaat een overtreding. Valeriano krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Siedlecki probeert naar een medespeler te passen. Małaniak heeft problemen om de bal te vangen. Małaniak haalt uit met een fantastische trap. Kulpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Robcal United 70%, Arsenał Wrocław 30%.
FC Robcal United - Arsenał Wrocław 1:4