Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKSLegia crystal
442 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Napalony heeft problemen om de bal te vangen. Jończyk is nu in balbezit. Darda rent richting de bal. Kajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Daar is Napalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończyk onderschept slim de pass. Jończyk draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKSLegia - crystal 0:1

11e minuut.
Daar is Staniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga probeert naar een medespeler te passen. Kajdas is nu in balbezit. Kajdas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lisota geeft de bal voor. Staniec is nu in balbezit. Kajdas maakt een afschuwelijke overtreding. Kajdas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKSLegia 67%, crystal 33%.
CWKSLegia - crystal 0:1

52e minuut.
Mierzwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzymała. Mierzwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kujawiński met een snel genomen vrije trap. Jończyk is nu in balbezit. Jończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKSLegia - crystal 0:2

74e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz passt de bal zonder na te denken. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Taras heeft problemen om de bal te vangen. Taras speelt de bal door. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdas is nu in balbezit. Kajdas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKSLegia 52%, crystal 48%.
CWKSLegia - crystal 0:2