Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Wrocław KS Drętwe Dentki
Armory Tactiek 442
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 25.6
solide Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Piperis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piperis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolski de bal. Badaoui is nu in balbezit. Badaoui draait met de bal, schiet en ... Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kołomyjski passt de bal met de wreef. Chmielniak rent richting de bal. Brumbaugh verovert de bal door een tackle van achteren. Brumbaugh haalt uit met een fantastische trap. Cizmă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - KS Drętwe Dentki 1:0

18e minuut.
Schmelzer passt de bal met de wreef. Kołomyjski rent richting de bal. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Siedlecki passt de bal met de wreef. Chatzioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannidis met een sublieme pass. Brumbaugh is nu in balbezit. Brumbaugh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Badaoui speelt de bal door. Brumbaugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumbaugh passt de bal in één keer door. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Piperis speelt de bal door. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cizmă trapt de bal weg. Siedlecki kopt de bal weg. Daar is Bugaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumbaugh is nu in balbezit. Brumbaugh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Siedlecki is nu in balbezit. Siedlecki passt de bal met de wreef. Chatzioannidis rent richting de bal. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Førsund is nu in balbezit. Chatzioannidis onderschept slim de pass. Chatzioannidis passt de bal met de wreef. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cizmă trapt de bal weg van het doel. Førsund kopt de bal weg. Klungelig pakt Frnka de bal. Idoraş rent richting de bal. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 26%, KS Drętwe Dentki 74%.
Arsenał Wrocław - KS Drętwe Dentki 1:0

49e minuut.
Brumbaugh passt de bal met de wreef. Kołomyjski probeert de bal aan de voet te houden. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Badaoui maakt een snoekduik en kopt de bal. Cizmă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - KS Drętwe Dentki 2:0

51e minuut.
Strzyżowski rent richting de bal. Piper onderschept slim de pass. Piper probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chatzioannidis geeft een hoge lob. Brumbaugh rent richting de bal. Brumbaugh met een sublieme pass. Badaoui rent richting de bal. Badaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strzyżowski is nu in balbezit. Strzyżowski geeft een lange en hoge pass. Førsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Førsund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Strzyżowski is nu in balbezit. Piper verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - KS Drętwe Dentki 2:1

65e minuut.
Brumbaugh speelt de bal door. Klungelig pakt Chatzioannidis de bal. Chatzioannidis met een sublieme pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kolski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedlecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badaoui is nu in balbezit. Badaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - KS Drętwe Dentki 3:1

69e minuut.
Førsund is nu in balbezit. Schmelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schmelzer passt de bal in één keer door. Badaoui rent richting de bal. Badaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Erdemsoy komt het veld opgelopen. Ciruelos komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kołomyjski kan de bal niet met de borst controleren. Pazoła is nu in balbezit. Kołomyjski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kołomyjski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kołomyjski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pazoła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Siedlecki heeft problemen om de bal te vangen. Schmelzer is nu in balbezit. Schmelzer passt de bal in één keer door. Gardynik rent richting de bal. Gardynik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Márialigeti geeft een hoge lob. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 45%, KS Drętwe Dentki 55%.
Arsenał Wrocław - KS Drętwe Dentki 3:1