Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUMBLERS Patria Buk
Normal Tactiek 4:3:3-nowe
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten tragisch
slecht Passen tragisch
slecht Verdedigen tragisch


16e minuut.
Lewator is nu in balbezit. Lewator probeert naar een medespeler te passen. Háda is nu in balbezit. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kiciński geeft een lange en hoge pass. Frankenzipfel rent richting de bal. Brzoza verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zadylak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLERS - Patria Buk 1:0

23e minuut.
Trepto onderschept slim de pass. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda passt de bal in één keer door. Westerhoff rent richting de bal. Westerhoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Frankenzipfel geeft de bal voor. Inworp. Brzoza met de inworp. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel. Lewkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLERS - Patria Buk 2:0

30e minuut.
Lewator rent richting de bal. Lewator passt de bal in één keer door. Daar is Háda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guga is nu in balbezit. Guga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLERS 28%, Patria Buk 72%.
HUMBLERS - Patria Buk 2:0

50e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Lewator probeert naar een medespeler te passen. Guga rent richting de bal. Guga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza geeft een lange en hoge pass. Małyszko probeert de bal met de borst te controleren. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLERS - Patria Buk 3:0

90e minuut.
Lewator is nu in balbezit. Lewator passt de bal in één keer door. Pieniążek speelt de bal door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLERS 24%, Patria Buk 76%.
HUMBLERS - Patria Buk 3:0