Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0058
  • Stadion: Boludos Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Boludos FC W_tyn
Normal Tactiek Defend
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 45.9
zwak Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Nyabaro met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Met opzet legt Bugalski zijn tegenspeler op de grond. Bugalski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Biancardi met een sublieme pass. Alvarado controleert de bal met de borst. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel. Rzeźniczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gorszkow rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:1

12e minuut.
Anders passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Kuśmierczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Əbülfətov de bal. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado speelt de bal door. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Rzeźniczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:2

23e minuut.
Gorszkow verovert de bal door een tackle van achteren. Gorszkow geeft de bal voor. Prokopowicz kopt de bal weg. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kurnasevich geeft een lange en hoge pass. Kuśmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado is nu in balbezit. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:3

26e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado met een sublieme pass. Nośka rent richting de bal. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:4

32e minuut.
Nośka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Halczak probeert de bal aan de voet te houden. Rzeźniczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:5

36e minuut.
Kurnasevich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prokopowicz met een snelle inworp. Walasek rent richting de bal. Walasek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Biancardi passt de bal in één keer door. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorszkow probeert naar een medespeler te passen. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:6

41e minuut.
Nośka geeft de bal voor. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro geeft een hoge lob. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boludos 60%, FC W_tyn 40%.
Boludos - FC W_tyn 0:7

48e minuut.
Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nyabaro de bal. Nyabaro geeft een hoge lob. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:8

54e minuut.
Nyabaro kopt de bal weg. Daar is Əbülfətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado rent richting de bal. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:9

57e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Rzeźniczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:10

59e minuut.
Nyabaro kopt de bal weg. Bugalski heeft problemen om de bal te vangen. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:11

62e minuut.
Əbülfətov geeft een lange en hoge pass. Daar is Basałaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorszkow bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Əbülfətov schiet op doel. Nośka probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alvarado zal de hoekschop nemen. Əbülfətov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeźniczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Əbülfətov is nu in balbezit. Halczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halczak krijgt een gele kaart. Əbülfətov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halczak met een sublieme pass. Əbülfətov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Boludos - FC W_tyn 0:12

74e minuut.
Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk geeft een lange en hoge pass. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Biancardi is nu in balbezit. Biancardi passt de bal in één keer door. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. Nośka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kuśmierczyk is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boludos 66%, FC W_tyn 34%.
Boludos - FC W_tyn 0:12