Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolonusy Team CWKSLegia
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sękowski is nu in balbezit. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Matusewicz speelt de bal door. Daar is Sobkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Strzykalski trapt de bal weg van het doel. Łączka probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - CWKSLegia 1:0

19e minuut.
Łączka is nu in balbezit. Jarząbek is nu in balbezit. Łączka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łączka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Buk passt de bal met de wreef. Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz passt de bal in één keer door. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolonusy Team - CWKSLegia 1:1

32e minuut.
Baryła rent richting de bal. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolonusy Team 52%, CWKSLegia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolonusy Team - CWKSLegia 1:1

46e minuut.
Jopek passt de bal met de wreef. Daar is Darda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbrowski onderschept slim de pass. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Staniec is nu in balbezit. Baryła onderschept slim de pass. Baryła probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Strzykalski trapt de bal weg van het doel. Jarząbek kopt de bal weg. Klungelig pakt Struzik de bal. Jopek rent richting de bal. Jopek geeft een lange en hoge pass. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Duda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matusewicz. Duda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Marudzewicz de bal. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolonusy Team - CWKSLegia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolonusy Team 40%, CWKSLegia 60%.
Bolonusy Team - CWKSLegia 2:1