Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0058
  • Stadion: Klepisko
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2624
Patria Buk Wrexham A.F.C
4:3:3-nowe Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 22.3
tragic Schieten weak
tragic Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Małyszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jęczeń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń geeft de bal voor. Háda heeft problemen om de bal te vangen. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Zadylak de bal. Szmyd is nu in balbezit. Szmyd schiet op doel. Lewkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Jęczeń geeft een hoge lob. Zadylak kopt de bal weg. Hałuszka rent richting de bal. Hałuszka geeft een lange en hoge pass. Derlicki kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Buk - Wrexham A.F.C 0:1

39e minuut.
Lewkowicz met de inworp. Háda rent richting de bal. Háda passt de bal met de wreef. Westerhoff rent richting de bal. Westerhoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Buk 76%, Wrexham A.F.C 24%.
Patria Buk - Wrexham A.F.C 0:1

48e minuut.
Drwięga geeft een hoge lob. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki met een sublieme pass. Szmyd rent richting de bal. Szmyd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Buk - Wrexham A.F.C 0:2

65e minuut.
Drwięga bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwięga probeert naar een medespeler te passen. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski schiet op doel. Lewkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Buk - Wrexham A.F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Buk 51%, Wrexham A.F.C 49%.
Patria Buk - Wrexham A.F.C 0:3