Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Old Chomiczówka FC BARCELONA PL
skrzydlo Tactiek 541
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


29e minuut.
Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski geeft een hoge lob. Turewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Old Chomiczówka - FC BARCELONA PL 0:1

34e minuut.
Roszkowski rent richting de bal. Cunha rent richting de bal. Roszkowski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Anghelini de bal. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Old Chomiczówka - FC BARCELONA PL 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Old Chomiczówka 55%, FC BARCELONA PL 45%.
FC Old Chomiczówka - FC BARCELONA PL 0:2

46e minuut.
Merkiewski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ludwikowski geeft de bal voor. Brynkiewicz met een sublieme pass. Flammand kopt de bal weg. Daar is Labović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labović schiet op doel. Merkiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labović is nu in balbezit. Labović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Old Chomiczówka - FC BARCELONA PL 1:2

54e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Flammand rent richting de bal. Met opzet legt Minh Ngọc zijn tegenspeler op de grond. Minh Ngọc krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Battelli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Bango komt het veld opgelopen. Bućko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Flammand geeft een lange en hoge pass. Bango heeft problemen om de bal te vangen. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović haalt uit met een fantastische trap. Merkiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Old Chomiczówka - FC BARCELONA PL 2:2

64e minuut.
Puchev is nu in balbezit. Puchev passt de bal zonder na te denken. Flammand rent richting de bal. Flammand draait met de bal, schiet en ... Merkiewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Mihić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieniawa met de inworp. Dinkov geeft een hoge lob. Labović maakt een snoekduik en kopt de bal. Merkiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Roszkowski rent richting de bal. Cunha onderschept slim de pass. Cunha geeft een lange en hoge pass. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dinkov met een sublieme pass. Cunha rent richting de bal. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha onderschept slim de pass. Cunha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Old Chomiczówka 39%, FC BARCELONA PL 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Old Chomiczówka - FC BARCELONA PL 2:2