Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JALAPENOS F.C. KS Wałbrzych Podzamcze
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Polewicz onderschept slim de pass. Polewicz geeft een lange en hoge pass. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JALAPENOS F.C. - KS Wałbrzych Podzamcze 0:1

31e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw met een sublieme pass. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Badziński is nu in balbezit. Badziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw met een sublieme pass. Tomasek is nu in balbezit. Tomasek haalt uit met een fantastische trap. Powiecko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JALAPENOS F.C. 63%, KS Wałbrzych Podzamcze 37%.
JALAPENOS F.C. - KS Wałbrzych Podzamcze 0:1

67e minuut.
Patalan geeft een lange en hoge pass. Hinc is nu in balbezit. Kordana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordana krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek maakt een afschuwelijke overtreding. Karzełek krijgt een gele kaart. Lech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lech zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Patalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peściński rent richting de bal. Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sroczyński passt de bal in één keer door. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karzełek speelt de bal door. Badziński is nu in balbezit. Badziński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Polewicz geeft de bal voor. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasek haalt uit met een fantastische trap. Powiecko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JALAPENOS F.C. 51%, KS Wałbrzych Podzamcze 49%.
JALAPENOS F.C. - KS Wałbrzych Podzamcze 0:1