Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL Czeski
541 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 25.2
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski passt de bal zonder na te denken. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 1:0

4e minuut.
Korkmazcan met de inworp. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski passt de bal in één keer door. Anghelini rent richting de bal. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Binerowski speelt de bal door. Byrdziak is nu in balbezit. Mihić verovert de bal door een tackle van achteren. Mihić geeft de bal voor. Anghelini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Kozajda verovert de bal door een tackle van achteren. Kozajda probeert naar een medespeler te passen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een hoge lob. Daar is Szerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 2:0

13e minuut.
Daar is Buiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak met een sublieme pass. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 2:1

14e minuut.
Anghelini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini onderschept slim de pass. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Olkiewicz rent richting de bal. Roszkowski onderschept slim de pass. Roszkowski haalt uit met een fantastische trap. Binerowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 3:1

20e minuut.
Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski geeft de bal voor. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 4:1

24e minuut.
Minh Ngọc heeft problemen om de bal te vangen. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Minh Ngọc moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Minh Ngọc schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Nicola met een snelle inworp. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski draait met de bal, schiet en ... Binerowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kachyňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachyňa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 5:1

45e minuut.
Doeltrap. Merkiewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 27%, Czeski 73%.
FC BARCELONA PL - Czeski 5:1

49e minuut.
Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Anghelini rent richting de bal. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 6:1

51e minuut.
Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski passt de bal met de wreef. Ludwikowski geeft de bal voor. Anghelini springt en kopt de bal. Binerowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 7:1

53e minuut.
Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski onderschept slim de pass. Roszkowski passt de bal in één keer door. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Battelli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bango komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Human komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Skarżyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Human rent richting de bal. Human geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Anghelini haalt uit met een fantastische trap. Human probeert de bal aan de voet te houden. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een hoge lob. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Binerowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Human rent richting de bal. Human passt de bal met de wreef. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel. Binerowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czeski 8:1

81e minuut.
Bango probeert naar een medespeler te passen. Human heeft problemen om de bal te vangen. Enríquez speelt de bal door. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Battelli geeft een lange en hoge pass. Binerowski met een sublieme pass. Janiaczyk kopt de bal weg. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Merkiewski trapt de bal weg van het doel. Anghelini is nu in balbezit. Human is nu in balbezit. Human schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 25%, Czeski 75%.
FC BARCELONA PL - Czeski 8:1