Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Gdynia Spokojne Czasomierze
Basic Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 16.3
adequate Schieten weak
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hodaj met een sublieme pass. Kryszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Koc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Koc kopt de bal weg. Daar is Grzebiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koc de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hodaj neemt de hoekschop. Wędrowycz is nu in balbezit. Wędrowycz schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Parys de bal. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz geeft de bal voor. Polski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Koc rent richting de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko onderschept slim de pass. Kopytko geeft een hoge lob. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz geeft een hoge lob. Polski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Adamski onderschept slim de pass. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Parys heeft problemen om de bal te vangen. Hodaj geeft een hoge lob. Parys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Leguner met een sublieme pass. Daar is Kryszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszkiewicz passt de bal in één keer door. Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Wędrowycz de bal. Hodaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodaj passt de bal met de wreef. Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Polski trapt de bal weg. Inworp. Szarmach met de inworp. Kopytko rent richting de bal. Kopytko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hodaj is nu in balbezit. Hodaj geeft de bal voor. Daar is Cubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Polski bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Koc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polski speelt de bal door. Kopytko kopt de bal weg. Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Pacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarmach geeft de bal voor. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Polski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 1:0

31e minuut.
Hodaj passt de bal in één keer door. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach passt de bal zonder na te denken. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Kryszkiewicz passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 2:0

36e minuut.
Hodaj geeft de bal voor. Kryszkiewicz kopt de bal weg. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz schiet op doel. Polski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 3:0

40e minuut.
Wędrowycz speelt de bal door. Hodaj geeft een lange en hoge pass. Grzebiela kopt de bal weg. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Gdynia 16%, Spokojne Czasomierze 84%.
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 3:0

47e minuut.
Parys geeft de bal voor. Chołoniewski kopt de bal weg. Daar is Hodaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodaj geeft een lange en hoge pass. Wędrowycz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hodaj rent richting de bal. Hodaj geeft een hoge lob. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz verovert de bal door een tackle van achteren. Wędrowycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polski met een harde bal richting middenveld. Szarmach kopt de bal weg. Kryszkiewicz rent richting de bal. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Polski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 4:0

59e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Kopytko geeft de bal voor. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hodaj is nu in balbezit. Hodaj met een sublieme pass. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Kryszkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koc de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Koc trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarmach met een snelle inworp. Daar is Kopytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopytko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parys geeft een hoge lob. Inworp. Hodaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopytko geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hodaj met een sublieme pass. Kryszkiewicz is nu in balbezit. Kryszkiewicz met een sublieme pass. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Polski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Szarmach met de inworp. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hodaj probeert naar een medespeler te passen. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz passt de bal zonder na te denken. Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Polski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Szarmach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kopytko de bal. Kopytko met een sublieme pass. Hodaj rent richting de bal. Hodaj speelt de bal door. Polski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hodaj geeft een lange en hoge pass. Kryszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Gdynia 21%, Spokojne Czasomierze 79%.
Forza Gdynia - Spokojne Czasomierze 5:0