Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0059
  • Stadion: Czeski Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2249
Czeski JALAPENOS F.C.
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Szerc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Srebrny neemt de hoekschop. Powiecko bokst de bal weg. Powiecko probeert naar een medespeler te passen. Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrny geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szerc geeft de bal voor. Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Janiaczyk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Janiaczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak rent richting de bal. Zasusz is nu in balbezit. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - JALAPENOS F.C. 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Srebrny de bal. Srebrny geeft een hoge lob. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Powiecko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Srebrny heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft een lange en hoge pass. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - JALAPENOS F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czeski 48%, JALAPENOS F.C. 52%.
Czeski - JALAPENOS F.C. 2:0

51e minuut.
Szerc rent richting de bal. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badziński krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Badziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziński verovert de bal door een tackle van achteren. Badziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - JALAPENOS F.C. 2:1

62e minuut.
Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak schiet op doel. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Powiecko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - JALAPENOS F.C. 3:1

65e minuut.
Ordak speelt de bal door. Szerc geeft een lange en hoge pass. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski schiet op doel. Powiecko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - JALAPENOS F.C. 4:1

85e minuut.
Karzełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak passt de bal met de wreef. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak speelt de bal door. Gospodarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski onderschept slim de pass. Fodrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czeski 42%, JALAPENOS F.C. 58%.
Czeski - JALAPENOS F.C. 4:1