Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leszcze2011 wudehatu
killer Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
49 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 19.7
formidabel Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Szulc met de inworp. Obrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić speelt de bal door. Stegman rent richting de bal. Stegman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 1:0

3e minuut.
Kordé rent richting de bal. Kordé passt de bal in één keer door. Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman onderschept slim de pass. Stegman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bulsis geeft een hoge lob. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zadylak krijgt een gele kaart. Stegman raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhengchuang neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 2:0

6e minuut.
de la Guardia heeft problemen om de bal te vangen. de la Guardia geeft de bal voor. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Majezon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stegman is nu in balbezit. Zadylak verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 3:0

9e minuut.
Dzhaga-Dzhaga geeft een lange en hoge pass. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 4:0

12e minuut.
Kordé speelt de bal door. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak geeft een hoge lob. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 5:0

14e minuut.
Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Daar is Zadylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenić onderschept slim de pass. Obrenić geeft een lange en hoge pass. Stegman rent richting de bal. Stegman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 6:0

20e minuut.
de la Guardia onderschept slim de pass. de la Guardia speelt de bal door. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Majezon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kordé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zadylak de bal. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ... Majezon bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
de la Guardia met een sublieme pass. Kordé heeft problemen om de bal te vangen. Kordé passt de bal in één keer door. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Reks verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenić met een sublieme pass. Bulsis is nu in balbezit. Bulsis geeft een lange en hoge pass. Stegman krijgt zijn hoofd ertegen. Majezon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
de la Guardia verovert de bal door een tackle van achteren. de la Guardia passt de bal in één keer door. Kordé met een sublieme pass. Stegman rent richting de bal. Stegman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Suszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcinowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Regulasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Zadylak trapt de bal weg. Zhengchuang kopt de bal weg. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 7:0

37e minuut.
Bulsis passt de bal in één keer door. de la Guardia heeft problemen om de bal te vangen. de la Guardia passt de bal zonder na te denken. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman draait met de bal, schiet en ... Majezon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kordé geeft de bal voor. Stegman probeert de bal aan de voet te houden. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Majezon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 8:0

39e minuut.
Starzec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reks speelt de bal door. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Majezon bokst de bal weg.

41e minuut.
de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia geeft de bal voor. Regulasiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ... Majezon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kordé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stegman rent richting de bal. Bulsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulsis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 20%, wudehatu 80%.
Leszcze2011 - wudehatu 8:0

46e minuut.
Marcinowski passt de bal in één keer door. Zhengchuang speelt de bal door. Stegman heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 9:0

47e minuut.
Starzec rent richting de bal. Starzec passt de bal met de wreef. Regulasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Majezon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 10:0

51e minuut.
Bulsis is nu in balbezit. Bulsis geeft de bal voor. Suszczyk controleert de bal met de borst. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Stegman rent richting de bal. Stegman speelt de bal door. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Stegman de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Stegman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 11:0

61e minuut.
Pilotto met een sublieme pass. Bulsis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegman is nu in balbezit. Stegman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 12:0

63e minuut.
Zadylak geeft een lange en hoge pass. Reks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrenić met een sublieme pass. Bulsis rent richting de bal. Bulsis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stegman is nu in balbezit. Stegman schiet op doel. Majezon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pilotto passt de bal zonder na te denken. de la Guardia heeft problemen om de bal te vangen. de la Guardia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bulsis rent richting de bal. Bulsis passt de bal in één keer door. Zhengchuang is nu in balbezit. Stegman is nu in balbezit. Stegman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kordé rent richting de bal. Kordé geeft de bal voor. Daar is Zadylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Majezon trapt de bal weg. Bulsis kopt de bal weg. Klungelig pakt Regulasiewicz de bal. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 13:0

76e minuut.
Kordé passt de bal met de wreef. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majezon trapt de bal weg. de la Guardia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stegman de bal onder controle te krijgen. Stegman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 14:0

79e minuut.
Angot probeert naar een medespeler te passen. Stegman kopt de bal weg. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Majezon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 15:0

83e minuut.
Stegman rent richting de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Stegman rent richting de bal. Stegman haalt uit met een fantastische trap. Majezon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 16:0

84e minuut.
Reks met een sublieme pass. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegman is nu in balbezit. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Majezon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stegman de bal. Stegman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
de la Guardia kopt de bal weg. Bulsis kan de bal niet met de borst controleren. Bulsis passt de bal in één keer door. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kordé geeft een lange en hoge pass. Bukowski heeft problemen om de bal te vangen. Kordé speelt de bal door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Majezon trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordé met een snelle inworp. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia geeft een hoge lob. Majezon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stegman is nu in balbezit. Stegman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leszcze2011 - wudehatu 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leszcze2011 20%, wudehatu 80%.
Leszcze2011 - wudehatu 17:0