Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0060
  • Stadion: FCBkuba Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
FCBkuba Makk United
111 Tactiek M a k k
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Vasilescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stathakis. Vasilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... Kafalakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Makk United 0:1

5e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Kordana is nu in balbezit. Kordana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Doeltrap. Kafalakis met een harde bal richting middenveld. Lichota kopt de bal weg. Kordana rent richting de bal. Kordana schiet op doel. Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lichota passt de bal zonder na te denken. Kordana rent richting de bal. Stathakis rent richting de bal. Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana schiet op doel. Kafalakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichota met een snelle inworp. Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dziadur rent richting de bal. Dziadur passt de bal zonder na te denken. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel. Kafalakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hrdomenja verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdomenja passt de bal in één keer door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBkuba - Makk United 1:1

37e minuut.
Liliyev geeft een lange en hoge pass. Şelaru kopt de bal weg. Daar is Kobierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kuśmierski geeft de bal voor. Inworp. Liliyev met de inworp. Hrdomenja is nu in balbezit. Hrdomenja draait met de bal, schiet en ... Rumian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Rumian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Makk United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 47%, Makk United 53%.
FCBkuba - Makk United 2:1

52e minuut.
Gostin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liliyev geeft de bal voor. Bambrowski springt en kopt de bal. Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Makk United 3:1

53e minuut.
Vasilescu rent richting de bal. Skorupka geeft een hoge lob. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap. Kafalakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gostin probeert naar een medespeler te passen. Karonen controleert de bal met de borst. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ... Kafalakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Makk United 3:2

66e minuut.
Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Hrdomenja rent richting de bal. Liliyev is nu in balbezit. Liliyev schiet op doel. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Makk United 4:2

68e minuut.
Dziadur met de inworp. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka passt de bal met de wreef. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vasilescu speelt de bal door. Kordana rent richting de bal. Kordana speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Makk United 4:3

74e minuut.
Dziadur is nu in balbezit. Dziadur geeft een hoge lob. Karonen rent richting de bal. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBkuba - Makk United 4:4

79e minuut.
Skorupka geeft de bal voor. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rincón ... Strafschop! Czekański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czekański neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kobierzyński geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kordana stond buitenspel. Şelaru neemt vlug de vrije trap. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kobierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard draait met de bal, schiet en ... Rumian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 48%, Makk United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBkuba - Makk United 4:4