Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Inwalidos Hormar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Żuławnik met een snelle inworp. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś geeft de bal voor. Śleboda maakt een snoekduik en kopt de bal. Siewkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz rent richting de bal. Met opzet legt Garboś zijn tegenspeler op de grond. Garboś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz onderschept slim de pass. Kurcewicz is nu in balbezit. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - Hormar 1:0

10e minuut.
Kurcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz rent richting de bal. Kurcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz draait met de bal, schiet en ... Ślusarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - Hormar 2:0

13e minuut.
Bądos rent richting de bal. Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz speelt de bal door. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bądos rent richting de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal met de wreef. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Ślusarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - Hormar 3:0

21e minuut.
Bądos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazurczak komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Maska probeert naar een medespeler te passen. Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz passt de bal in één keer door. Kusz is nu in balbezit. Kusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Matusewicz passt de bal zonder na te denken. Maska is nu in balbezit. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - Hormar 3:1

33e minuut.
Darniak verovert de bal door een tackle van achteren. Darniak geeft een hoge lob. Kusz kopt de bal weg. Kurcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Inwalidos 39%, Hormar 61%.
KS Inwalidos - Hormar 3:1

46e minuut.
Śleboda rent richting de bal. Kurcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurcewicz passt de bal met de wreef. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak onderschept slim de pass. Prusak speelt de bal door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Inwalidos 49%, Hormar 51%.
KS Inwalidos - Hormar 3:1