Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Brzeźno Berniiiiiii
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Grzęda is nu in balbezit. Grzęda passt de bal met de wreef. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Brzeźno - Berniiiiiii 1:0

5e minuut.
Kotfin heeft problemen om de bal te vangen. Niski onderschept slim de pass. Balcewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balcewicz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Wicki rent richting de bal. Muża onderschept slim de pass. Muża passt de bal in één keer door. Niski rent richting de bal. Niski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas onderschept slim de pass. Żyłas met een sublieme pass. Kotfin rent richting de bal. Kotfin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Szmidt probeert naar een medespeler te passen. Kułaga probeert naar een medespeler te passen. Niski is nu in balbezit. Niski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Brzeźno - Berniiiiiii 2:0

28e minuut.
Guzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski verovert de bal door een tackle van achteren. Wicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski draait met de bal, schiet en ... Pyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Wicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wicki probeert naar een medespeler te passen. Niski is nu in balbezit. Niski schiet op doel. Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Brzeźno - Berniiiiiii 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Brzeźno 40%, Berniiiiiii 60%.
Czarni Brzeźno - Berniiiiiii 3:0

50e minuut.
Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda geeft een lange en hoge pass. Szmidt is nu in balbezit. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Muża geeft de bal voor. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz met een sublieme pass. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Brzeźno 68%, Berniiiiiii 32%.
Czarni Brzeźno - Berniiiiiii 3:0