Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SzTywny`s Killers KS żądło
mordulec 666 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kus rent richting de bal. Kus probeert naar een medespeler te passen. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek draait met de bal, schiet en ... Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chałaśkiewicz met een sublieme pass. Matyasik rent richting de bal. Pecka is nu in balbezit. Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pilch is nu in balbezit. Pilch met een sublieme pass. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 0:1

16e minuut.
Dyoniziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyoniziak passt de bal in één keer door. Pecka is nu in balbezit. Pecka haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 0:2

26e minuut.
Kus verovert de bal door een tackle van achteren. Pietraszewski onderschept slim de pass. Pietraszewski probeert naar een medespeler te passen. Kotnis is nu in balbezit. Kotnis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Locatelli geeft een hoge lob. Dyoniziak kopt de bal weg. Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułamek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Młynarski passt de bal met de wreef. Dyoniziak rent richting de bal. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 0:3

37e minuut.
Krezus passt de bal zonder na te denken. Pilch rent richting de bal. Matyasik onderschept slim de pass. Matyasik draait met de bal, schiet en ... Szarpak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 1:3

40e minuut.
Kus met een sublieme pass. Dyoniziak is nu in balbezit. Dyoniziak met een sublieme pass. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Młynarski is nu in balbezit. Młynarski passt de bal in één keer door. Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułamek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 1:4

44e minuut.
Matyasik verovert de bal door een tackle van achteren. Matyasik speelt de bal door. Rączka heeft problemen om de bal te vangen. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SzTywny`s Killers 72%, KS żądło 28%.
SzTywny`s Killers - KS żądło 1:4

47e minuut.
Rączka met de inworp. Dyoniziak rent richting de bal. Dyoniziak geeft de bal voor. Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pecka is nu in balbezit. Kotnis onderschept slim de pass. Kotnis passt de bal zonder na te denken. Ułamek rent richting de bal. Ułamek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rączka met een snelle inworp. Daar is Kus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kus speelt de bal door. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pilch probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz speelt de bal door. Matyasik is nu in balbezit. Matyasik draait met de bal, schiet en ... Szarpak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 2:4

88e minuut.
Matyasik kopt de bal weg. Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski met een sublieme pass. Ułamek rent richting de bal. Ułamek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SzTywny`s Killers - KS żądło 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SzTywny`s Killers 58%, KS żądło 42%.
SzTywny`s Killers - KS żądło 2:5