Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POOŃ STASZÓW Makk United
Normal Tactiek M a k k
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kordana de bal. Kordana met een sublieme pass. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel. Luliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:1

11e minuut.
Dziadur is nu in balbezit. Dziadur geeft de bal voor. Daar is Smoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dziadur probeert naar een medespeler te passen. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kordana de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:2

14e minuut.
Lejman rent richting de bal. Kordana rent richting de bal. Habas begaat een overtreding. Habas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lichota kopt de bal weg. Kordana is nu in balbezit. Czekański is nu in balbezit. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:3

31e minuut.
Lejman verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu geeft een hoge lob. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu met een sublieme pass. Kordana is nu in balbezit. Kordana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Czekański onderschept slim de pass. Czekański passt de bal met de wreef. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:4

45e minuut.
Vasilescu geeft een hoge lob. Czekański rent richting de bal. Czekański passt de bal zonder na te denken. Kordana is nu in balbezit. Kordana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POOŃ STASZÓW 74%, Makk United 26%.
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:4

46e minuut.
Lichota passt de bal met de wreef. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan geeft de bal voor. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

48e minuut.
Sysio is nu in balbezit. Skorupka verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupka speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Luliński trapt de bal weg. Dziadur kopt de bal weg. Daar is Szebert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dziadur met een sublieme pass. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka speelt de bal door. Daar is Czekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Skorupka verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Smoliński geeft een lange en hoge pass. Kobierzyński is nu in balbezit. Kobierzyński passt de bal zonder na te denken. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:5

63e minuut.
Smoliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichota met de inworp. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Skorupka passt de bal met de wreef. Czekański is nu in balbezit. Czekański passt de bal in één keer door. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Dziadur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Skorupka de bal. Skorupka geeft de bal voor. Kordana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:6

69e minuut.
Płacheta is nu in balbezit. Płacheta passt de bal zonder na te denken. Szebert is nu in balbezit. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Luliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:7

76e minuut.
Daar is Gąsiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichota is nu in balbezit. Gąsiorowski begaat een overtreding. Gąsiorowski krijgt een gele kaart. Lichota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilescu met een snel genomen vrije trap. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vasilescu met een sublieme pass. Kordana rent richting de bal. Kordana passt de bal met de wreef. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Czekański draait met de bal, schiet en ... Luliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:8

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichota met een snelle inworp. Klungelig pakt Vasilescu de bal. Vasilescu geeft een lange en hoge pass. Czekański kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Łapanka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichota met de inworp. Vasilescu speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:9

88e minuut.
Dziadur rent richting de bal. Dziadur probeert naar een medespeler te passen. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POOŃ STASZÓW 77%, Makk United 23%.
POOŃ STASZÓW - Makk United 0:10