Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contra Zawiść POOŃ STASZÓW
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Gąsiorowski is nu in balbezit. Bezler verovert de bal door een tackle van achteren. Bezler passt de bal zonder na te denken. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bezler rent richting de bal. Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski probeert naar een medespeler te passen. Habas rent richting de bal. Habas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lejman kopt de bal weg. Drągowski is nu in balbezit. Habas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pater geeft de bal voor. Gąsiorowski kopt de bal weg. Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szebert geeft een hoge lob. Inworp. Makowski met de inworp. Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 1:0

24e minuut.
Habas met een sublieme pass. Klungelig pakt Lejman de bal. Berthelsen rent richting de bal. Klungelig pakt Berthelsen de bal. Berthelsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 2:0

40e minuut.
Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Makowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pater. Pater krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gacka controleert de bal met de borst. Gacka probeert naar een medespeler te passen. Berthelsen rent richting de bal. Berthelsen schiet op doel. Smoliński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contra Zawiść 40%, POOŃ STASZÓW 60%.
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 3:0

49e minuut.
Lejman heeft problemen om de bal te vangen. Morda rent richting de bal. Morda met een sublieme pass. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dorsz is nu in balbezit. Gąsiorowski is nu in balbezit. Morda onderschept slim de pass. Bezler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Makowski met een snelle inworp. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski geeft een lange en hoge pass. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Szebert geeft de bal voor. Lejman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drągowski. Drągowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Sysio de bal. Bezler rent richting de bal. Sysio maakt een afschuwelijke overtreding. Sysio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Berthelsen rent richting de bal. Bezler bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 4:0

83e minuut.
Berthelsen passt de bal met de wreef. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski passt de bal met de wreef. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski haalt uit met een fantastische trap. Luliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski geeft een lange en hoge pass. Smoliński kopt de bal weg. Lejman is nu in balbezit. Lejman draait met de bal, schiet en ... Gaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contra Zawiść 48%, POOŃ STASZÓW 52%.
Contra Zawiść - POOŃ STASZÓW 4:1