Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Inwalidos POOŃ STASZÓW
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Sysio de bal. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Luliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Szebert verovert de bal door een tackle van achteren. Szebert geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Suchodolski de bal onder controle te krijgen. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - POOŃ STASZÓW 0:1

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luliński met een harde bal richting middenveld. Maska kopt de bal weg. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Luliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Inwalidos 58%, POOŃ STASZÓW 42%.
KS Inwalidos - POOŃ STASZÓW 0:1

46e minuut.
Prusak met een snelle inworp. Kurcewicz is nu in balbezit. Sysio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sysio krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Namysłowski probeert naar een medespeler te passen. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska begaat een overtreding. Sysio raakt geblesseerd tijdens het duel. Sysio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habas probeert de bal met de borst te controleren. Habas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Inwalidos - POOŃ STASZÓW 0:2

67e minuut.
Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz passt de bal zonder na te denken. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel. Smoliński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Inwalidos 47%, POOŃ STASZÓW 53%.
KS Inwalidos - POOŃ STASZÓW 0:2